Visszaküldési és Visszatérítési Szabályzat

Visszaküldési és Visszatérítési Szabályzat

Az alábbiakban találja a https://tatakorhaz.hu/patika/ weboldalra vonatkozó visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkat, amelyet a „https://tatakorhaz.hu/patika/” egészség- és szépségáruház (a továbbiakban: „Mi” vagy „Cég”) állapított meg.

1. Visszaküldés

Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Az elállási határidő a termék kézhezvételének napjától számít. A visszaküldés költségei Önt terhelik.

2. A visszaküldés módja

A visszaküldeni kívánt terméket eredeti állapotában, sértetlen csomagolásban, a számlával együtt kell visszaküldeni a következő címre: Budapest, Hauszmann Alajos u. 6b, 1117 Hungary. Kérjük, hogy a csomagra jól láthatóan írja rá: „Visszaküldés”.

3. Visszatérítés

Miután megkaptuk a visszaküldött terméket, ellenőrizzük annak állapotát. Amennyiben a termék visszaküldése megfelel a szabályzatnak, a termék árát a vásárlás során használt fizetési móddal térítjük vissza Önnek. A visszatérítés a termék visszaérkezését követő 14 napon belül megtörténik.

4. Hibás vagy sérült termék

Ha a termék hibás vagy sérült volt a kézhezvételkor, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [email protected] e-mail címen a lehető leghamarabb. Ebben az esetben a visszaküldés költségét mi álljuk.

5. Kivételek

Néhány termék esetében nem áll fenn a visszaküldés lehetősége. Ilyenek például a személyre szabott termékek, a nyitott csomagolású szépségápolási és egészségügyi termékek.

Kérjük, hogy a visszaküldés előtt olvassa el és értse meg a visszaküldési és visszatérítési szabályzatunkat.

A Visszaküldési és Visszatérítési Szabályzat utolsó frissítése: 2023. május 23. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a szabályzatot.

Scroll to Top