ORVOSI FELELŐSSÉG ELMONDÁSA

ORVOSI FELELŐSSÉG ELMONDÁSA

A https://tatakorhaz.hu/patika/ weboldalon található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem helyettesítik a professzionális orvosi tanácsot vagy orvosi kezelést.

További részletekért kérjük, tekintse meg az egyes termékekhez mellékelt leírásokat.

A Weboldalon közölt összes információ nem lehet kizárólagos meghatározó tényező a diéta, a gyógyszeres kezelés, a kezelés, a fogyás módszereinek stb.

Mielőtt bármilyen kezelést elkezdene, mindig konzultáljon kezelőorvosával vagy más szakképzett egészségügyi szakemberrel. A weboldalon található információk nem használhatók fel semmilyen betegség diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére orvos felügyelete nélkül.

A weboldalon közzétett minden információ, beleértve az egészségügyi, orvosi és kozmetikai szolgáltatásokkal, táplálkozással, fogyással és egészséggel kapcsolatos információkat is, tájékoztató jellegű, és nem helyettesíti az orvosi diagnózist, tanácsot vagy bizonyos betegségek orvosi kezelését.

A weboldal nem vállal semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garanciát vagy nyilatkozatot az ezen az oldalon található információkkal kapcsolatban. A weboldal, annak tartalomszolgáltatói vagy tanácsadói semmilyen esetben sem vállalnak felelősséget a weboldalon található információk felhasználásából eredő semmilyen kárért.

A weboldal nem vállal felelősséget a tartalomban és a reklámokban megjelenő információkért, beleértve az egészséggel kapcsolatos információkat is, akár a szerzők tették közzé, akár harmadik fél fizeti a weboldalon.

Scroll to Top