Adatkezelési Nyilatkozat

Magyar Patika
Adatkezelési Nyilatkozat

Üdvözlünk a Magyar Patika online platformján! Az alábbiakban részletesen ismertetjük az általunk alkalmazott adatkezelési gyakorlatokat és eljárásokat, hogy biztosítsuk számodra a magas szintű adatvédelmet és biztonságot.

1. Adatgyűjtés és Felhasználás: Az online platformunkon történő vásárlás vagy böngészés során számos személyes adatot gyűjtünk, melyeket kizárólag az üzletmenetünkkel összefüggésben használunk fel. Ezek közé tartozik a név, e-mail cím, jelszó, szállítási és számlázási cím, valamint telefonszám.

2. Regisztráció: A vásárlási folyamat során lehetőséged van regisztrálni az online platformunkra. A regisztrációhoz szükséges adatokat biztonságosan tároljuk, és kizárólag a vásárlási tranzakciók teljesítéséhez használjuk fel.

3. Szállítás és Fizetés: A szállítási és fizetési adatokat kizárólag a vásárlás teljesítéséhez használjuk fel. A megfelelő szállítási módot és fizetési lehetőséget választhatod ki az igényeidnek megfelelően.

4. Adatbiztonság: Az általad megadott személyes adatokat maximális biztonsággal kezeljük, és megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel védelmezzük az illetéktelen hozzáférés, felhasználás vagy manipuláció ellen.

5. Tájékoztatás és Jogszerűség: Az adatkezelés során mindenkor betartjuk az érvényben lévő adatvédelmi előírásokat és törvényeket. Bármikor jogod van tájékoztatást kérni a kezelt személyes adataidról, valamint kérni azok törlését vagy módosítását.

6. Üzenetek és Hírlevelek: A regisztráció során lehetőséged van feliratkozni hírlevelünkre. Azonban ezt önkéntesen teheted meg, és bármikor leiratkozhatsz a további értesítésekről.

7. Jogok és Felelősség: Az adatkezelés során mindig tiszteletben tartjuk az ügyfeleink jogait és bizalmát. Amennyiben bármilyen kérdésed vagy aggályod merül fel az adatkezeléssel kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk.

A Magyar Patika minden tőle telhetőt megtesz az adatvédelmi szabályok betartása és a személyes adatok biztonságos kezelése érdekében. Köszönjük, hogy velünk vásárolsz!

Amennyiben további kérdéseid lennének az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatban, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üdvözlettel,
Magyar Patika csapata

Scroll to Top