Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az Ön adatainak védelme fontos a https://tatakorhaz.hu/patika/ számára. Ezért dolgoztunk ki egy adatvédelmi szabályzatot, amely leírja, hogyan gyűjtjük, használjuk, hozzuk nyilvánosságra, továbbítjuk és tároljuk az Ön adatait. Kérjük, szánjon egy kis időt Adatvédelmi szabályzatunk elolvasására.

A Független munkatársak adatvédelmi szabályzata meghatározza, hogy független munkatársként milyen típusú információkat gyűjtünk az ügyfelekről, a potenciális ügyfelekről és a https://tatakorhaz.hu/patika/ webhelyünk látogatóiról.

Introducción

Ez a szabályzat kizárólag az ezen a webhelyen keresztül gyűjtött információkra és adatokra vonatkozik, és nem terjed ki más internetes forrásokra, amelyek erre a webhelyre hivatkozhatnak. Ez a szabályzat nem vonatkozik az általunk nem irányított cégek tevékenységére, illetve olyan személyekre, akikkel nem állunk jogviszonyban.

A blog bizonyos részeit anélkül érheti el, hogy megadná nekünk személyes adatait, amelyek lehetővé teszik az Ön egyedi azonosítását. Bár elveszítheti magánéletét azáltal, hogy megadja nekünk adatait, ezért Ön beleegyezik az ilyen információk gyűjtésébe, továbbításába és szervereinken való tárolásába, a jelen Adatvédelmi szabályzat feltételeinek megfelelően. A webhely adminisztrációja az alábbiak szerint gyűjthet felhasználói információkat:

  • Cookie-k;
  • a felhasználó IP-címe;
  • Információ az erőforrás működésének hibáiról;
  • Felhasználói viselkedés a weboldalon, beleértve a használt operációs rendszert és böngészőt.

Célok és adatgyűjtés

Az Ön adatait összegyűjthetjük és felhasználhatjuk tanácsadási és információs szolgáltatások nyújtására, valamint kérdéseinek megválaszolására.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk és miért?

A webhelyek gyakran különböző típusú személyes adatokat gyűjtenek a felhasználóktól, beleértve az IP-címüket, a böngészési adatokat, valamint a felhasználó által a webhelyen e-mailek küldésekor vagy űrlapok kitöltésekor megadott információkat. Ezeket az adatokat statisztikai célokra és a weboldal megfelelő működésének biztosítására gyűjtjük. Az adatok továbbá felhasználhatók a weboldal által nyújtott szolgáltatások minőségének javítására és a felhasználók által végzett tevékenységek ellenőrzésére.

A személyes adatokhoz való hozzáférés és azok szerkesztése

Ha hozzá szeretne férni az általunk tárolt személyes adataihoz, ha adatai megváltoztak, vagy úgy véli, hogy azok pontatlanok vagy hiányosak, vagy ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, felveheti velünk a kapcsolatot a weboldalunkon található elérhetőségeken. .

Linkek harmadik felekhez

Ez a weboldal tartalmazhat hivatkozásokat harmadik felek webhelyeire. Nem vállalunk felelősséget az ezen oldalak által gyűjtött információk biztonságáért vagy magánéletéért. Javasoljuk, hogy tekintse át ezen webhelyek adatvédelmi szabályzatát, hogy megértse, hogyan gyűjtik és használják fel az Ön személyes adatait.

információcsere

Személyes adatait nem adjuk ki harmadik félnek, kivéve a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírtakat.

Személyes adatait a következőknek adhatjuk át:

  • Segíteni a kapcsolt vállalkozásokat az esetlegesen illegális tevékenységek felderítésében és megelőzésében, valamint általános szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleik kérésére;
  • Bűncselekmény vagy feltételezett illegális tevékenység kivizsgálásával kapcsolatos megfelelő megkeresésre a rendőrség vagy más kormányzati hatóságok tájékoztatása;
  • Olyan személyek, akiket szükségesnek tartunk, vagy akiket csalás, szellemi tulajdonjogok megsértése, számítógép-hackelés vagy más illegális tevékenység kivizsgálásával kapcsolatban tartunk.

A https://tatakorhaz.hu/patika/ tárolhat és továbbra is felhasználhat minden olyan információt (beleértve a felhasználói tartalmat is), amely az Ön más felhasználóknak szóló értesítéseiben található, vagy az Erőforrás nyilvános vagy nyilvánosan elérhető részein megjelenik.

Erőforrásunk felhasználása

Amikor választ/kérdőívet tölt ki az erőforráson, az Ön nevét kötelezően feltüntetjük és közzétesszük az erőforráson.

Az Ön jogai

Az erőforrás meglátogatásával elérheti, megtekintheti és mentheti az információkat. Ha nyilvános megjegyzést írt, azt többé nem szerkesztheti vagy törölheti. Ezenkívül minden személyes adatot a törvény által megengedett maximális mértékig megőrzünk. Fenntartjuk magunknak a jogot a törvény által megkövetelt vagy a jelen Szabályzatban meghatározott egyéb intézkedések megtételére.

Mennyi ideig tároljuk adatait?

Amikor megjegyzést hagy a weboldalunkon, a megjegyzést és annak metaadatait határozatlan ideig tároljuk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan azonosítsuk és jóváhagyjuk az esetleges későbbi visszajelzéseket, ahelyett, hogy manuálisan ellenőriznénk azokat.

Ha regisztrál weboldalunkra, akkor a felhasználói profiljában megadott személyes adatokat is tároljuk. Személyes adatait bármikor elérheti, módosíthatja vagy törölheti, kivéve a felhasználónevét, amely nem módosítható. Weboldalunk adminisztrátorai is hozzáférhetnek és módosíthatják ezeket az információkat.

Scroll to Top