Egyéb híreink - Tatai Kórház

  

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Egyéb híreink

Archívum > Weboldal

PÁLYAVÁLASZTÁSI KIÁLLÍTÁS-TATA

2014 november 14-én és 15-én az Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet képviseletében Dr. Fehérné Deák Anita ápolási igazgató, Nagy Zoltán gyógytornász, Zöldi Edina fizioterápiás szakasszisztens, Birovecz Katalin szakápoló és Fekete Tiborné szakápoló részt vett a tatai edzőtáborban megrendezésre kerülő pályaválasztási kiállításon. Kórházunk kiállítóterme rendkívül népszerű volt a fiatalok körében. A kiállítás alatt lehetőségük volt megtekinteni, kipróbálni az ápolói és rehabilitációs tevékenység során használt eszközöket. Megismerhették a különböző szakterületek hátterét, képzési feltételét, tevékenységi köröket, kompetenciákat. A bátor jelentkezők saját magukon is kipróbálhatták az ingeráram kezelést.
Köszönjük a kiállításon részt vevő kollégák odaadó közreműködését!


A képen balról jobbra: Birovecz Katalin, Zöldi Edina, dr. Fehérné Deák Anita, Nagy Zoltán

Ingeráram kezelés bemutató Zöldi Edinával.

Fekete Tiborné

Az Érthetően az Egészségért az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarai tagok részére pályázatot írt ki ÉRTHETŐEN A TELJESEBB ÉLETEMÉRT,  azaz „Nem az vagyok, ami megtörtént velem. Az vagyok, amivé válni akarok.” című továbbképzésen való részvételre.

Intézetünkből Klausenberger Krisztina rendelőintézetünk vezető asszisztense, Vadász Mária, a mozgásszervi rehabilitációs osztály főnővére, Péli Réka és Freész Renáta dietetikus, Farkas Eszter gyógytornász, Zöldi Edina fizioterápiás szakasszisztens, Sós Jánosné szakápoló, Bocsiné Barsi Kinga asszisztens sikeres pályázatot nyújtott be. A felvétel 2014-10-19-én Budapesten a Lurdy-ház Rendezvényközpontjában a képzés első napján készült.

Gratulálunk a sikeres pályázóknak!


A képen balról jobbra:
Péli Réka,
Soós Jánosné,
Vadász Mária,
Zöldi Edina,
Klausenberger Krisztina,
Freész Renáta,
Bocsiné Barsi Kinga,
Farkas Eszter

Konferencián egyeztettek az ápolók

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara megyei területi szervezete, valamint a Vaszary Kolos Kórház az „Ápolók Napja” alkalmából tudományos konferenciát tartott az esztergomi Vármúzeumban.

A megjelenteket a szervezésből oroszlánrészt vállaló Üveges Péterné, ápolási igazgató köszöntötte, majd Tétényi Éva polgármester szólt a „nehéz hivatást választók nélkülözhetetlenségéről”. Ezt követően Szánti Istvánné, a kamara járóbeteg-ellátási alelnöke értékelte az érdekképviselet munkáját, végül
Dr. Kanász Gábor főigazgató-főorvos méltatta a szakma képviselőit, és mondott köszönetet áldozatos munkájukért.
A nagyszabású tanácskozáson tizenhét téma – a logopédiai rehabilitációtól a nemibeteg-gondozásig – tizenkilenc szakavatott előadója osztotta meg ismereteit, tapasztalatait a résztvevőkkel. A „szakmázást” megelőzően kitüntetéseket adtak át. Meghívott vendégként a tatai Árpád-házi Szent Erzsébet Szakkórház és Rendelőintézet ápolási igazgatója,
Dr. Fehérné Deák Anita jutalmazta Farkas Eszter gyógytornászt, Sós Jánosné szakdolgozót és Schmidtné Metzger Márta asszisztenst, míg Dr. Kanász Gábor huszonöt szakdolgozói közösséget ajándékozott meg.

A képen balról jobbra:
Farkas Eszter,
Soós Jánosné,
Schmidtné Metzger Márta

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz